Nye Forester Hybrid, endelig i butikk!

Nye Forester Hybrid, endelig i butikk!

2019-10-31

KJØP NÅ, SPAR 30 000,-!

Endelig har nye Forester Hybrid ankommet Okkenhaug Bil. Dette er bilen alle Subaru-entusiaster har ventet på! Kjøper du nå sparer du 30 000,-!

Prøv og kjøp!

Nye Subaru Forester Hybrid 2020-modell har et høyere dreiemoment og forbedret akselerasjon takket være den elektriske motoren, samt et lavere forbruk. Subaru har utviklet et unikt hybridsystem som ikke går på bekostning av det permanente firehjulstrekksystemet som har gjort oss til verdens mest valgte merke med 4x4. I Subaru Forester Hybrid kan du være trygg på at du alltid kommer deg fram.

HYBRIDTEKNOLOGI SOM SPILLER PÅ LAG MED FIREHJULSTREKKET

Subaru sitt anerkjente og utprøvde AWD-system er nærmest uendret i hybridmodellene. Det unike med Subaru sitt permanente symmetriske firehjulsdriftssystem er at alle hovedkomponenter i drivverket, som girkassen, mellomakselen og bakre differensial, ligger i en symmetrisk linje bak BOXER-motor en som resulterer i en 50:50 vektfordeling. Dette gir en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis. Det permanente symmetriske firehjulsdriftssystemet har et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid.

HYBRID = REDUSERT DRIVSTOFFORBRUK

Den elektriske motoren i nye Forester Hybrid kan gi kraft til drivlinjen alene, eller i kombinasjon med bensinmotoren. Ved høyere hastighet, når den elektriske motoren har liten eller ingen effekt, kobles den helt ut via en clutch for å unngå unødig friksjonstap, og derav høyere bensinforbruk og utslipp.  Kraften for igangsetting kommer normalt fra den elektriske motoren. Når hastigheten øker, eller når det gis et visst gasspådrag, vil Boxer-motoren starte for å assistere den elektriske motoren med tilstrekkelige krefter.

KOM INNOM FOR VISNING OG PRØVEKJØRING

Ønsker du å være blant de første på veien med nye Forester Hybrid? Da bør du ta turen innom Okkenhaug Bil for et godt tilbud!

Les mer om nye Forester Hybrid på vår nettside!