NYHET: Hyundai IONIQ 5

NYHET: Hyundai IONIQ 5

2021-03-03

En elektrisk revolusjon!

IONIQ 5 blir en romslig familie-SUV med god plass og et banebrytende interiørdesign. Lang rekkevidde, mulighet for firehjulstrekk, lynlading (800 volts-teknologi) og utrolige 3 meter akselavstand, er denne bilen som skapt for det norske markedet!

Romslig

Med den ekstreme akselavstanden på 3 meter og flate gulv,  kan både sjåfør og passasjeren foran kan gå inn hvilken side de ønsker, siden det flate gulvet gjør at midtkonsollen kan skyves frem og tilbake. Med bagasjerom både foran og bak, får du god plass!

4WD

IONIQ 5 kommer med enten bakhjulstrekk eller firehjulstrekk. 

800-volts teknologi

En av de første elbilene i serieproduksjon med 800-volts batterisystem. Det lader superraskt, gir høy ytelse over lang tid og har optimert vekt og størrelse.

Ikonisk design

Designet forener utseendet til Hyundais første bil – ikonet 1975 PONY – og 45 års designarv med ny-retroelementer, og bringer dermed Hyundais stilrene designspråk et steg videre.

Lad elsykkelen med V2L.

IONIQ 5 leveres med V2L-teknologi (vehicle-to-load). Det betyr at det er en 220-volts stikkontakt inne i bilen som kan brukes til å lade elektrisk utstyr på opptil 3,6 kW.

Fra 10-80%
på 18 minutter!

Bilen har støtte for ultrarask lynlading på opptil 220 kW. Dette sørger for svært raske ladehastigheter, som også holder seg jevnt selv på svært høy hastighet gjennom ladingen. Dermed vil bilen kunne lade fra 10 til 80 prosent på bare 18 minutter. I tillegg sørger 800-voltssystemet for vekt- og plassoptimalisering. På hjemmelader støtter bilen 11 kW.

Comfort

IONIQ 5 er ikke alene om å ønske en rask oppladning innimellom. Derfor har bilen komfort fra øverste hylle med forseter som kan lenes tilbake til en komfortabel hvileposisjon for en «nærmest vektløs følelse». Forsetene har full elektronisk justering. Hyundai har i tillegg redusert tykkelsen på seteryggene med 30 prosent, for å gi enda bedre plass i baksetet.

0-100 på 5,3 sekunder

Øk pulsen på et øyeblikk med dynamikken fra bilens avanserte elektriske drivlinje. I full komfort sender IONIQ 5 deg fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder.

Miljø

Hyundai har lagt stor vekt på kundenes ønsker og behov under utviklingen av IONIQ 5. Et klart krav fra moderne bilkunder er mer miljøvennlige, bærekraftige og bevisste løsninger. Dette har blitt en viktig del av bilens design, og betyr utstrakt bruk av miljøvennlige materialer av svært høy kvalitet som er utvunnet på en bærekraftig måte. 

 

Meld interesse!

Er du interessert i nye IONIQ 5?

Les mer om bilen på vår nettside her
og meld interesse for et uforpliktende tilbud.